Elisabeth Ødegård Widmer

Elisabeth Ødegård Widmer (f.1969) startet sin sangkarriere i 1983 med albumet « Fylt av liv» m/musikerne fra Lava. Her finner du også duetter med Roland Utbult og Kjell Fjallset. Produsent Tore Aas. Sjangeren pop/gospel.

I 1985 kom oppfølgeren «Svart på hvitt», hvor hun fikk god hjelp av gospellegenden Andrae Crouch på duetten «He’s coming back» Bill Maxwell fra bandet Koinonia var med som co-produsent i Oslo sammen med Tore Aas. Samarbeid skulle føre til et 3.album; «Soon» (1987) Spilt inn i Los Angeles med Crouch som co-produsent og bandet Koinonia som studiomusikere. Tore Aas var også produsent her.

 I 1988 ble Elisabeth medlem av Oslo Gospel Choir. Hun var med her i 15 år. Mange album og turneer og TV-opptredener ble det i løpet av i disse årene.

 I 1989: turne og plateinnspilling med rockeartisten Larry Norman (USA).

I 1991 gjorde hun et soloalbum til ; «Sanne spor» innspilt i Oslo med Bengt Egil Hansen som produsent.

NRK-samarbeid.

Elisabeth var også programleder med Rune Larsen i adventsserien «Adventstid» som gikk på NRK i desember 1998. Her fungerte hun som sanger og programleder.

I 2010 kom det et 5.album: » Like a garden» Dette ble en plate som er mer som meditativ lovsangsplate. Stemningsfull og laidback. Et album med egenkomponert låtmateriale godt hjulpet av gitarist Svein Skulstad og musiker/produsent Stein Austrud. Julen 2020 kom det et 6.album It is a silent night. Et julealbum med nye og gamle julesanger. Også denne gangen ble det et samarbeid mellom Svein Skulstad og Elisabeth. Julen 2021 blir det juleturnè.

 

Parallelt med sangkarriere er Elisabeth musikklærer på skole og musikkansvarlig i Pinsekirken Kolbotn. Elisabeth besøker også andre kirker/bedehus og holder konserter eller deltar i gudstjenester. Med seg har hun band eller bare pianist. 

[Tilbake]